Logo

Hesabın silinməsi

Flower.az hesabınızı istənilən vaxt silə bilərsiniz.

Tətbiqdən: Hesab → Məlumatlarım → "Hesabı sil".

Tətbiqə daxil ola bilmirsinizsə, hesabın bağlı olduğu telefon nömrəsini yazaraq [email protected] ünvanına

və ya flower.az/contact səhifəsindən "Hesabı silin" sorğusu göndərin. Sorğunu aldıqdan sonra hesabınızı

silib sizə xəbər verəcəyik.

Nə silinir: hesabınız — ad, e-poçt, telefon nömrəsi, keşbek balansı, istək siyahısı və bütün cihazlardakı girişlər.

Nə qalır: verdiyiniz sifarişlər mağazanın uçotunda hesabınızla əlaqəsi olmadan saxlanılır.